All for Joomla All for Webmasters

Statement

Calitatea serviciilor oferite de Lucsor este o constanta intretinuta de eforturile noastre de monitorizare a dinamicii pietei si a modului in care evolueaza nevoile si asteptarile clientilor.

Misiune

Colaborarea este esenta afacerii noastre. Ne asumam misiunea de a contribui la un mediu de afaceri sanatos printr-o abordare bazata pe deschidere si dedicare fata de fiecare client sau furnizor din reteaua noastra.

Valori

EFICIENTA – Desfasuram procese fluente, reflectate in timpul minim de livrare si colaborarea armonioasa cu clientii si partenerii nostri.
SINERGIE – Credem cu tarie ca succesul este atins atunci cand entitatile implicate in proces interactioneaza armonios in directie comuna.
DEDICARE – Dezvoltam relatii oneste care aduc siguranta si sanatate in vietile fiecaruia dintre clientii nostri.
AMBITIE – Ne conduce o dorinta puternica de a atinge succesul si de a ajunge in top.
DIVERSITATE – Consideram varietatea un pilon important al abilitatii de a mentine satisfactia clientilor nostri.

Echipa

Ne sustinem si incurajam angajatii pentru ca la randul lor acestia sa fie in cea mai buna pozitie pentru a deservi clientii companiei Lucsor. Echipa noastra este formata din 90 de oameni, cu vechime medie de 10 ani.

Capacitate

Dispunem de o suprafata de depozitare de 3.466 de mp depozite dotate cu echipament tehnic adecvat (ambalare, paletare, refrigerare). Spatiile noastre sunt organizate conform unui flux rational al marfurilor prin delimitare functionala. Cele 35 de autovehicule din flota proprie acopera un spectru larg de tonaje si sunt mentinute constant in parametri optimi de functionare. Sistemul operational si spatiile de birouri ne permit rationalizarea proceselor si contribuie semnificativ la mentinerea standardelor de calitate Lucsor.

Momente cheie

in evolutia Lucsor

Fondata in 1992, compania Lucsor Impex S.R.L. a dezvoltat in primii ani o retea stabila de distributie creand legaturi ferme intre clienti si furnizori locali si nationali. In 1994 am achizitionat capacitatile de ambalare, permitandu-ne sa dezvoltam primul brand propriu. Am evoluat crescand portofoliul de produse distribuite si largind reteaua de parteneri, astfel incat in prezent distribuim peste 600 de articole alimentare si non-alimentare si suntem prezenti in piata cu 4 (patru) branduri proprii.

Suntem transparenti in ceea ce priveste procesele de business si dedicati misiunii de a contribui activ la dezvoltarea unui mediu de afaceri sanatos in regiunea de Sud-Est a Romaniei.