All for Joomla All for Webmasters

LUCSOR IMPEX SRL are integrat sistemul de management al sigurantei alimentului SR EN ISO 22000 / 2005 si ISO 9001: 2008 Sistemul de Management al Calității, controlul calitatii produselor si serviciilor desfasurandu-se inca de la receptia marfii, prin verificarea efectiva a produselor, a termenelor de valabilitate si a conditiilor de pastrare.

Sistemul de Management al Sigurantei Alimentului este aplicabil urmatorului domeniu de activitate : Ambalare produse alimentare de origine vegetala Import, depozitare, distributie si transport produse alimentare Schema de certificare pentru sistemul de siguranta a alimentului include ISO 22000:2005, ISO/TS 220002-1:9 si cerintele suplimentare FSSC 22000 pentru Ambalare produse alimentare de origine vegetala.

CERTIFICARI

SR EN ISO 22000: 2005

Standardul ISO 22000: 2005 – Food safety management systems – Requirements for any organization in the food chain este primul standard internaţional pentru Sistemul de Management al Siguranței Alimentului. Siguranţa alimentului este un concept conform căruia produsul alimentar nu va dauna consumatorului daca este preparat si/sau consumat potrivit utilizării prevăzute.

ISO 22000 identifică, evaluează si controlează toate pericolele fizice, chimice sau biologice care sunt generate de materii prime, incinte, mediu, personal, echipamente sau procese de producţie. O asemenea măsura preventiva o reprezintă sistemul HACCP (analiza pericolelor si controlul punctelor critice de control.

ISO/TS 220002-1:9

Standardul ISO/TS 220002-1:9 enunţă cerinţele referitoare la programele de premise necesare pentru elaborarea de produse sigure şi furnizarea de produse alimentare care nu prezintă riscuri pentru consumul uman. Vine in completarea standardului ISO 22000:2005.  Standardul defineşte cerinţele referitoare la sistemele de management al siguranţei produselor alimentare, specifică cerinţele pentru stabilirea, implementarea şi menţinerea de programe de premise proiectate pentru a sprijini fabricanţii de produse alimentare să controleze:

  • probabilitatea de introducere a riscurilor legate de siguranţa produselor alimentare prin intermediul mediului de lucru;
  • contaminarea biologică, chimică şi fizică a produsului, mai ales contaminarea încrucişată între produse;
  • nivelurile de risc legate de siguranţa alimentelor în produs şi mediul de prelucrare a produsului.

FSSC 22000

Implementarea si certificarea FSSC 22000 pentru compania noastra reprezinta una dintre garantiile oferite atat beneficiarilor cat si furnizorilor nostri ca siguranta si calitatea alimentelor sunt prioritatile activitatii noastre, toate procesele desfasurate in organizatie fiind conforme cu proceduri, indicatii tehnice specifice sistemului.

DISTINCTII

Distinctie de excelenta Lucsor Impex

2012 – 2014