Echipa noastra

ECHIPA

Compania Lucsor își susține și încurajează angajații, pentru ca aceștia să fie într-o poziție cât mai bună pentru a oferi servicii de calitate clienților. În afara de serviciile oferite, compania are o echipă ambițioasă și dedicată, capabilă să se adapteze la cerințele complexe ale mediului economic actual.                                                Compania acționează pentru a satisface cerințele clienților, bazându-se pe capacitatea de adaptare și abilitățile angajaților, pentru a face față oricăror provocări.

Echipa Lucsor este formată din profesioniști cu experiență și expertiză în diferite domenii de activitate, care sunt angajați în dezvoltarea și implementarea soluțiilor optime pentru fiecare client în parte. Compania investește în formarea continuă a angajaților, pentru a le îmbunătăți abilitățile și pentru a fi la curent cu ultimele tendințe și tehnologii din domeniu.

În plus, Lucsor își asumă responsabilitatea socială, promovând principii etice și respectând regulile și normele impuse de industria în care activează. Compania este conștientă de importanța unei bune colaborări cu partenerii de afaceri și se străduiește să construiască relații solide și de lungă durată cu aceștia.

Într-o lume în continuă schimbare și evoluție, Lucsor își propune să rămână mereu în pas cu tendințele și să se adapteze la noile cerințe și provocări ale pieței. Prin abilitățile și dedicarea angajaților săi, compania este pregătită să ofere servicii de calitate și să satisfacă cerințele clienților săi, indiferent de complexitatea acestora.


NOUTATE

          

 

ZAHAR BRUN SAC 50 KG

 

 

ZAHAR ALB CRISTAL  1 KG

 

 

 

 

ZAHAR ALB CRISTAL

FURNICUTA 1 KG

 

 

 

 OREZ BOB LUNG

FURNICUTA 1 KG