Termeni și condiții

Acest document, în conținutul său, stipulează termenii și condițiile pentru utilizarea site-ului lucsorimpex.ro. Site-ul este administrat și operat de Lucsor Impex S.R.L.

Accesând, navigând sau efectuând achiziții pe acest site, vă exprimați acordul de a respecta termenii și condițiile prevăzute aici. Acest acord implică toate responsabilitățile și implicațiile aferente.

Lucsor Impex S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica aceste termeni și condiții fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt încurajați să revizuiască regulat această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Conținutul Site-ului și Drepturile de Proprietate Intelectuală

Conținutul prezent pe acest site, inclusiv textul, grafica, numele site-ului și logo-urile, este protejat de drepturile de proprietate intelectuală și nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis sau expus în alte scopuri decât cele expres și legal permise.

Orice extragere de informații, urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementată de lege sau pentru vânzare sau licențiere, fără obținerea unui consimțământ scris prealabil din partea titularilor drepturilor de proprietate, constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

De asemenea, sunteți de acord să nu afectați sau să interferați în niciun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea sau copierea conținutului, sau cu elementele care întăresc limitele de utilizare ale site-ului sau conținutului acestuia.

Drepturile Dvs

Aveți dreptul de a solicita o copie a datelor dvs. personale, de a rectifica orice inexactitate și de a solicita ștergerea datelor dvs.

Sesizări

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni de utilizare, vă rugăm să ne contactați folosind formularul dedicat disponibil pe pagina Contact.

Pentru informații suplimentare despre protecția datelor, puteți consulta website-ul Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) la adresa: http://www.dataprotection.ro/